כך תקראו מודעת דרושים
אם אי פעם ניסית לרדת במשקל, אתה יודע שסימון תוזנתי הוא חשוב. אתה יודע שהוא מספק לך את המידע הדרוש כדי להגיע למטרות שלך, אבל ייתכן שאתה לא יודע לנצל את הנתונים האלה לטובתך.
את אותו הדבר ניתן לומר על פרסום הצעות עבודה.
בזמן שאתה מעיף מבט על המודעה שבה דרוש פרילנסר, רואה את תיאור התפקיד והשכר, אתה יכול לחשוב שזאת העבודה מהבית המושלמת עבורך. אולם, זה עשוי להיות מועיל מאוד להאט את הקצב ולחשוב על הדברים לפי שליחת קורות החיים שלך.
הפסקאות הראשונות – בחלק מהצעות העבודה יהיו סעיפי מבוא שמדברים על החברה או על התרבות הארגונית שלה. זה יכול לעזור לך להחליט אם אתה רוצה להיות חלק מהחברה או אם יש לך ניסיון בתעשייה הספציפית הזאת.
חובות העבודה – בשלב הבא, אתה תלמד מהן מני האחריות היומיומית של העבודה (טוב, לפחות חלקן). תראה אם יש לך את הניסיון בתחומים אילו, או אם הם דברים שמעניינים אותך. לפעמים, אתה עלול להיתקל בעבודה עם כותרת תפקיד נהדרת, אבל בפועל העבודה היומיומית נשמעת משעממת ביותר.
דרישות התפקיד – לאחר מכן אתה תמצא רשימה של הדברים שהחברה רוצה מכל הפרילנסרים שמעמידים עצמם לתפקיד לעשות, בין אם הם למדו והוכשרו לעשות אותם או שהם כבר עשו אותם בפועל בעבודות קודמות. אם הפרילנסר עונה על כל הדרישות הללו (במיוחד אלה המתויגות כהכרחיות לתפקיד), עליו לוודא שקורות החיים שלו ומכתב הפניה מתייחסים לכך.
מידע נוסף – לבסוף, תבדוק אם יש דברים נוספים שמודעת העבודה כוללת ותחליט אם אתה מתאים לתפקיד בהתחשב בכל הדברים שכבר קראת עליו.
ככל שתוכל לנתח את כל החלקים של מודעת העבודה ביעילות רבה יותר, כך תוכל לקבוע בקלות יותר אם כדאי להגיש מועמדות לתפקיד. ככל שתדע יותר, כך תהיה לך יותר הצלחה.
קיראו עוד על נוכחות אינטרנטית של פרילנסרים.